Spot bilingv, it-ro: Manifestare joi, 5 februarie 2009 la ora 16 in faţa sediului Rai din Viale Mazzini nr. 14 – Roma


testatablog
Spot radio bilingv, it-ro, pentru a participa la Manifestare joi, 5 februarie 2009 la ora 16 in faţa sediului Rai din Viale Mazzini nr. 14 – Roma .

Fac apel românilor din Italia, tuturor celor care au posibilitatea de a participa, îi invit să fie prezenţi în semn de solidaritate faţă de toate femeile victime ale violenţei, pentru a spune NU învinovăţirii întregii comunităţi din pricina actelor de violenţă săvârşite de indivizi. E important să participăm împreună, din moment ce nicio campanie nu va mai spăla imaginea numelui “român”, pe care un mic grup de microbi-conaţionali de-ai noştri o pătează în Italia. Fac apel tuturor pentru a participa într-o campanie de informare comună, trebuie să cerem împreună Rai – Radioteleviziunii publice italiene să informeze în mod corect cetăţenii comunitari: de aceea este important să participăm, pentru noi, pentru copiii noştri, pentru viitorul nostru comun în Europa!

Simona C. Farcaş

Pentru informaţii:

info@rodep.net
339-8644975

Un commento su “Spot bilingv, it-ro: Manifestare joi, 5 februarie 2009 la ora 16 in faţa sediului Rai din Viale Mazzini nr. 14 – Roma

  1. Pingback: What’s Happening? » Blog Archive » A Note From the Freezer …

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo di WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...