Nu votam în alb la alegerile prezidentiale 2009!


Alegeri Prezidentiale 2009
Referitor la Apelul lansat de asociatia “Casa Romania” Spania (apelul mai jos),

Asociatia IRFI – “Italia Romania Futuro Insieme” (Italia Romania Un Viitor Impreuna) din Roma (Italia),
declara urmatoarele:

Asociatia IRFI – “Italia Romania Futuro Insieme” (Italia Romania Un Viitor Impreuna) nu adera la campania “Voteaza în alb” propusa de asociatia “Casa Romania” întrucât nu poate îngradi drepturile cetatenesti ale membrilor sai, conform Art 36 din Constitutia Romaniei- alin 1.

Conducerea Asociatiei IRFI – “Italia Romania Futuro Insieme” (Italia Romania Un Viitor Impreuna) considera ca prezenta la vot, tocmai a românilor din diaspora, poate fi în favoarea acestora, ei putând astfel opta pentru viitorul României si al românilor, oriunde s-ar afla.

Conform statutului, Asociatia IRFI – “Italia Romania Futuro Insieme” (Italia Romania Un Viitor Impreuna) se distanteaza de orice fel de campani electorala.

Pentru Asociatia IRFI
Simona C. Farcas
Presedinte

Casa Romania [mailto:casa_romania@yahoo.es]
28 octombrie 2009 00:31

Dragi prieteni,
Una caldă, una rece!
Cea caldă: nu vrea nimeni să ne publice!!! În aparenţă este rea, dar în substanţă este bună: sistemului îi este frică de o mână de oameni!!! Noi suntem adevărata opoziţie şi suntem periculoşi în potenţă! Acum nu reprezentăm pentru ei mare lucru dar le este frică că putem deveni ceva!!!
Eu cred că asta trebuie să ne ambiţioneze şi mai mult!!! De aceea, persoanele care sunt de acord vă cer implicarea în „Campania: Votează în alb!” Eu vin cu o rugăminte la dumneavoastră, cum am stabilit clar mişcarea este socială, culturală, economică şi politică. Ca atare, fiecare se implică în ceea ce crede de cuviinţă, în funcţie de conştiinţa sa, în funcţie de profilul său!!! Fără nici o supărare!!!!
Prin urmare, luni 2 noiembrie am dori să lansăm toţi în acelaşi timp campania „Votează în alb!” Cum suntem o mişcare de egali, fără şef!!! fiecare este invitat să organizeze dacă doreşte o mică conferinţă de presă unde să dea publicităţii respectivul mesaj şi motivele pentru care consideră că este bine acest lucru! Cred că cel mai corect este ca fiecare să dea publicităţii mesajul său unde să fie trecut: numele MRE şi sliga sa personală, extensiune: cel mult o pagină! Astfel dăm imaginea unui occident unit!!! Eu voi fi în Bergamo – Milano pentru respectiva acţiune!

Apoi, am o veste destul de rea: Liga Studentului Român din Străinătate LSRS se retrage!!! Asupra domnişoarei Ramona Niculescu s-au făcut presiuni, ameninţări, inclusiv cu trimiterea în tribunal a reprezentantei care a semnat…
De aceea, la înmatricularea mişcării la notariat Liga Studentului Român din Străinătate, LSRS nu va mai apărea!!!! Nimeni nu doreşte să facă probleme nimănui şi fiecăruia trebuie să-i respectăm libertatea!!! Bunul cel mai de preţ al vieţii, după iubire….
Apoi, în tot răul este şi un bine: studenţii sunt decişi să-şi facă o asociaţie pe care să fie ei stăpâni nu cei din Bucureşti. Eu le propun să facă Asociaţia Studentului Român din Spania ASRS!
Concluzie: trebuie să facem cât mai multă publicitate!!!! Ca să ne cunoască lumea!!! Ar trebui să încercăm să apărem pe paginile străine, astfel poate vom face lobi pentru a apărea în presa românească!!!

Mulţumesc frumos pentru tot!!!!

Annunci

Un commento su “Nu votam în alb la alegerile prezidentiale 2009!

  1. Asa-i daca vom continua sa mergem la vot nu vom face altceva decat sa ne lungim suferinta…Sa-i ia Mefisto pe totisa se voteze intre ei,sa fie anarhie…Trebuie sa fierbem apa asta ca sa o scapam de impuritati….altfel ne vom scalda in mizeria asta lipsiti de speranta….la nesfarsit

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

w

Connessione a %s...