Forumul Comunitatii Romanesti din Italia. Editia a III-a -2010


Descarca chestionarul de participare la Forum, completeaza-l si trimite-l via fax sau email:

Chestionar participare Forum

Forumul Comunitatii Romanesti din Italia

Editia a III-a -2010

Federatia Asociatiilor Romanilor din Italia are onoarea de a va invita sa va alaturati Grupului de Initiativa, format din mai multe asociatii ale romanilor din Italia, ce are ca obiectiv organizarea editiei a III-a a Forumului Comunitatii Romanesti din Italia.

Sperand ca ne veti onora cu prezenta, convinsi fiind de contributia importanta pe care o poate da fiecare in parte pentru realizarea, in cele mai bune conditii, a reuniunii anuale a Comunitatii Romanesti din Italia, va solicitam aderarea pana la data de 10 MAI 2010.

forum2010@faritalia.org

info@faritalia.org

fax: 06 83390164

Info-tel: 06 90289211

Va multumim!

Cu deosebita consideratie,

Grupul de Initiativa pentru organizarea Forumului Comunitatii Romanesti din Italia

13 commenti su “Forumul Comunitatii Romanesti din Italia. Editia a III-a -2010

 1. Va multumim frumos pentru gandurile bune si va confirmam ca am primit deja foarte multe propuneri de colaborare din partea conationalilor nostri din toata Italia. Acest aspect ne determina sa infruntam toate greutatile care se verifica pe parcurs si sa dam continuitate intalnirii anuale a comunitatii romanesti din Italia, pentru a ne cunoaste si a gasi impreuna solutii vizavi de maxi-problemele cu care ne confruntam.
  Va asteptam alaturi de noi!

  Toate cele bune,

  Simona Farcas

 2. Buna ziua.ma bucur ca veti continua acest Forum al Asociatiilor romaesti d epretutindeni.Aveti sprijinul si colaborarea mea.Cu respect.Ionela Ionita

 3. Buna ziua!
  Felicitari pentru initiativa de a ne pune din nou la masa pentru a gasi solutii la problemele romanilor din Italia. Daca Forumul va fi la Milano ,aveti sprijinul si colaborarea mea ca si anul trecut.
  La editia a doua a Forumului , la Milano ,am vazut cat este de greu sa organizezi un eveniment de o asa amploare/importanta. Sper sa nu mai existe , pe langa greutatile inerente organizarii( cele economice , in special) si greutati facute de alte asociatii care se erijeaza in adevaratii reprezentanti ai romanilor din peninsula. Si sper in sprijinul si aportul economic al Ministerului de Externe al Romaniei, precum si al Consulatului de la Milano si ambasadei Romaniei de la Roma.
  Marcel Costache
  presedinte Romano Euro-Drom

 4. Buna ziua! Felicitari pentru aceasta initiativa!Ma alatur si eu acestui forum si impreuna sper ca vom realiza ceva.As dori sa aflu mai multe despre acest forum (imi cer scuze dar nu stiu multe)Va salut!! Maria Florea

 5. abia astazi 2 mai am citit invitatia asa ca nu cred ca mai pot trimite modulul ptr confirmare…oricum daca voi avea ocazia voi participa si anul asta la intalnirea cu asociatiile romanesti.

  Desi am ramas cu un gust amar, in urma unei colaborari cu o oarecare asociatie romaneasca,continui sa-mi doresc sa ma fac utila si prezenta la nivelul comunitatii romanesti din Roma.Cred cu adevarat ca fac parte din acea categorie de romani care poate si isi doreste cu ardoare sa se implice in actiunea continua a asociatiilor comunitatii romanesti…la mine e doar chemarea ,dorinta fierbinte ,nevoia spirituala de a exprima liber ca sunt roman!un descendent al daco-romanilor ,o fiinta umana care gandeste -deci exista -care crede ca poate face cate ceva ptr noi romanii…si care vrea sa strige in patru zari ca da sunt mandru ca sunt roman…nu sunt un nimeni ,fara tara ,glie, traditie …sunt cu adevarat un oarecare dar cred in idealuri,in respect si trecut………

  • va multumim pentru mesaj si va invitam in continuare sa ne trimiteti formularul completat, intrucat grupul de initiativa ramane deschis pentru cine, ca dvs., are “chemarea ,dorinta fierbinte ,nevoia spirituala de a exprima liber […] care crede ca poate face cate ceva ptr noi romanii…si care vrea sa strige in patru zari ca da sunt mandru ca sunt roman…”. Va multumim o data in plus si asteptam colaborarea dvs.

 6. buna seara din pacate sunt la Milano dar mi-ar fi placut….voi fii atenta daca faceti ceva si la Milano in viitor

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo di WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...