“Iunie – vis de copil”: Concurs pentru copiii români din Italia


Cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului Ambasada României în Italia propune copiilor din comunitatea românească un concurs de creaţie, dedicat Zilei Internaţionale a Copilului, care se va derula sub egida “Clubul Copiilor”.

Concursul va fi intitulat „Iunie – vis de copil” şi va consta în scrierea sau desenarea unei poveşti pe această temă. Creaţiile vor fi scrise în limba română şi vor avea maxim 2 pagini tip A4, iar compoziţiile plastice vor fi realizate în tehnică de lucru la alegere (desen, pictură, colaj) pe o coală de hârtie, nu mai mare de A4. Materialele folosite pot fi: creioane colorate, carioci, acuarele, textile, aţă, plastilină, orice se poate modela, transforma sau utiliza de către un copil.

Lucrările copiilor vor fi trimise până la data de 2 iunie 2011, pe adresa Ambasadei României în Italia, via Nicolo Tartaglia nr. 36, 00197 Roma, cu menţiunea – Pentru competiţia “Iunie – vis de copil”. Rugăm să fie precizate pe o pagină separată numele, instituţia de învăţământ unde copiii urmează cursuri, localitatea unde locuiesc şi datele de contact (numărul de telefon şi/sau adresa de e-mail ale părinţilor).

Cele mai frumoase creaţii vor fi premiate în cadrul unei ceremonii care va avea loc pe data de 4 iunie 2011, începând cu orele 11.00, locaţia urmând a fi comunicată ulterior. Vor fi acordate, pentru primele trei locuri, premii şi diplome. Copiii sunt invitaţi să participe la eveniment, alături de părinţii şi prietenii lor.

Lucrările câştigătoare vor putea fi vizionate on-line, pe site-ul Ambasadei României în Italia, în cadrul unei ferestre web special dedicate acestui eveniment.

Vă mulţumim pentru interes şi pentru participare!

Reamintim că proiectul “Clubul Copiilor” se adresează tuturor copiilor din comunitatea românească din Italia, în vârstă de până la 14 ani.

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo di WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...