Recensamantul populatiei si al locuintelor din Romania in anul 2011‏


The Coat of arms of Romania

Image via Wikipedia

Transmitem mai departe mesajul cu privire la “Recensamantul populatiei si al locuintelor din Romania in anul 2011″‏ primit din partea Ambasadei Romaniei in Italia.

Stimata doamna/Stimate domn,

 În conformitate cu prevederile Ordonanţei Guvernului României nr. 36/2007 privind efectuarea recensământului populaţiei şi al locuinţelor din România în anul 2011, cu modificările ulterioare, vă informăm că, în perioada 7 – 17 mai 2011, va fi organizat un recensământ de probă iar, în perioada 22 – 31 octombrie 2011, va avea loc recensământul final al populaţiei şi al locuinţelor din România.

Legislaţia română în materie, art. 3, alin. 1 din O.G. nr. 36/2001, prevede faptul că la recensământ se înregistrează cetăţenii români cu domiciliul în ţară, indiferent dacă la momentul de referinţă al recensământului se află pe teritoriul ţării ori se află în străinătate, precum şi persoanele de altă cetăţenie ori fără cetăţenie care au domiciliul sau au reşedinţa în România.

 Vă adresăm rugămintea de a disemina informaţia în rândul comunităţii româneşti şi de a ne comunica până joi, 5 mai 2011, la adresele de e-mail:elena.nita@roembit.org sau george.bologan@roembit.org, gradul de disponibilitate a cetăţenilor care doresc să fie recenzaţi.

 

Vă mulţumim!

 

  Elena NITA 
politiche culturali e rapporti con la comunità romena
 
 
 
Via Nicolò Tartaglia, 36
00197 ROMA

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo di WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...